Atsakydami į šiuos klausimus dažnai

Reliable resource for comparing and exploring mobile phones.
Post Reply
zihadhasan010

Atsakydami į šiuos klausimus dažnai

Post by zihadhasan010 »

vėl ir vėl naudojame tuos pačius atsakymus, todėl pagalvojau, kad būtų gera idėja sukurti šiek tiek DUK, pagrįstą kai kuriais informatyviausiais klausimais ir atsakymais, į kuriuos atsakėme. per pastaruosius porą metų. Jei žmonėms įdomu, šis formatas gali lengvai virsti įrašų serija, bet pirmiausia panagrinėsiu klausimus, susijusius su geografine vieta, internacionalizacija ir užsienio kalbomis. Mano nuomone, į 99% klausimų šiomis temomis galima atsakyti žemiau pateikta informacija. Dėl likusio 1% mums būtų malonu, jei užsuktumėte į klausimus ir atsakymus ir pasidalintumėte savo problemomis Pastaba: jums reikia būti PRO nariu, kad galėtumėte skaityti atsakymus į klausimus, su kuriais susiejau, bet aš ištraukė svarbiausius kiekvieno klausimo elementus, kad visi galėtų pasinaudoti šiuo įrašu.

Pagrindai Prieš gilindamasis į klausimus ir atsakymus, pate Telefono numerių biblioteka iksiu nuorodas į kai kuriuos geriausius pranešimus šia tema, į kuriuos beveik visada susiejame, kai kalbame apie geografinę vietą ir tarptautines problemas: Duncano įrašas apie kai kurias keblias vietines problemas. Willą SMX kalbina Rand apie tarptautinio reitingavimo pagrindus. Lucy interviu su vietiniais SEO ekspertais iš viso pasaulio, kad sužinotų apie įprastas problemas. Atsakymas į TLD / subdomeno / poaplankio klausimą Šį klausimą matome daugiau nei bet kurį kitą. Žmonės VISADA klausia, kas geriau: www.

Priežastis, kodėl niekas nesikreipia į tuos nuobodžius brošiūrų puslapius, kurių pagrindiniame puslapyje yra įmonės naujienos ir besišypsančių moterų nuotraukos iš istock vaizdų, yra ta, kad niekas nenori jose lankytis. Dabar užduokite sau kitą klausimą: KODĖL KURIU SVETAINĘ, KURIOS NIEKAS NENORI LANKYTI? Aš naudoju taisyklę, kad jei jums nuobodu kurti svetainę, galite būti velniškai tikri, kad jūsų vartotojams bus nuobodu joje lankytis, o nuorodų kūrimas bus sudėtingas. Kitą dieną atsakydamas į klausimus ir atsakymus man pasirodė, kad daug klausimų, kuriuos matome, iš esmės yra tie patys klausimai, užduodami vėl ir vėl skirtingais formatais.
Post Reply