Nacionaliniu lygmeniu tai vyksta jau kurį laiką

Reliable resource for comparing and exploring mobile phones.
Post Reply
zihadhasan010

Nacionaliniu lygmeniu tai vyksta jau kurį laiką

Post by zihadhasan010 »

ačiau dabar sparčiai auga ir vietos lygmeniu. Kaip aš į tai patekau Esu vietos politikas, teisininkas ir užsiimu SEO. 2007 m. buvau išrinktas į savo miesto valdybą. Kampanijos metu sukūriau svetainę apie mūsų miestą ir sukūriau puslapius apie esamus operatorius, prieš kuriuos mes kovojome. Mano puslapiai apie juos „Google“ paieškose užėmė 1 vietą. Pasigirčiau, kad tai lėmė mano didžiuliai SEO įgūdžiai, tačiau tikroji priežastis yra ta, kad jie neturėjo savo tinklalapių ir nebuvo puslapių apie juos.

Kai mus išrinko, sužinojome, kad miesto prižiūr 2024 m. atnaujintas telefono numerių sąrašas visame pasaulyje ėtojas (šiek tiek panašus į merą) su mumis nedirbs. Jam vis blogėjant, man jau gana. Neseniai užregistravau jo vardą kaip domeno vardą ir sukūriau svetainę apie jį. Dabar tai gali jus nustebinti, bet... Jam tai tikrai nepatiko. Tikrai, tikrai, tikrai, tikrai!! Jis įsiuto, apkaltino mane tapatybės vagyste, kibernetiniu skvotu ir daugybe kitų dalykų. Kadangi prieš kelis mėnesius jis apkaltino mane pedofilu, paskutiniai kaltinimai buvo tarsi teigiamas žingsnis.

Prieš jausdami jį kaip auką, atminkite, kad prieš metus jis sukūrė keletą bjaurių svetainių apie mane – jis taip pat yra teisininkas. Mano svetainėje apie jį daugiausia yra puslapių su nuorodomis arba vaizdo įrašais, kuriuose jis vienur sako viena, o kitur – priešingai. Jokio pravardžiavimo. Tik faktai, ponia. Pastaruoju metu jis praleido nemažai laiko kurdamas svetaines, kurių URL URL yra jo vardas – mažiausiai dešimt jų, kurių turinys beveik toks pat. Visi žinome, kad tai nėra naudinga SEO.
Post Reply