Andy Beardas netgi pasidžiaugė savo

Reliable resource for comparing and exploring mobile phones.
Post Reply
zihadhasan010

Andy Beardas netgi pasidžiaugė savo

Post by zihadhasan010 »

postu. Ar manote, kad Michaelas Gray'us nuvilia, ar jis turi prasmės dėl vieno ar abiejų mokamų nuorodų problemų? Ketinau apie tai paklausti Sergejaus Brino, bet vietoj to paklausiau jo minčių apie „Microsoft“ nuolat keičiančius paieškos sistemų pavadinimus, kai šią savaitę oficialiai paleidžiama SMX Advanced Sietle. Visoje patalpoje pasigirdo juokas, kai Sergejus atsakė, kad yra patenkintas pavadinimu „Google“, kuris buvo pasirinktas keliose svetainėse, įskaitant „TechCrunch“ . Ką manote vaikinai? Tuo tarpu aš ir mano telefonas „Ion“ šią savaitę pristatysime SMX Advanced, atstovaudami „ Internet Marketing Inc“ .

Neseniai įvyko SMX London 2009. Buvau per da Pirkite masinių SMS paslaugą ug užsiėmęs ir blogai, kad galėčiau dalyvauti, bet stengiausi sekti, kas nutiko. Vienas iš tikrai gerai nuskambėjusių pokalbių buvo Mikkelio deMibo apie jūsų svetainės slėpimą nuo konkurentų. Jis siūlo išsiųsti jiems el. laišką, tada naudoti el. pašto antraštes, kad gautumėte jų IP adresą. Aš ketinu padengti kodą, kurį galite naudoti norėdami „susitvarkyti“ su tokiais šnipais. 1) Paprastas peradresavimas Jei jų IP adresas yra tame masyve, jis nukreips juos į kitą svetainę.

2) Prisiminimų pridėjimas Žinoma, jie gali perkelti savo IP adresą ir vėliau bandyti patikrinti jūsų svetainę. Tai nėra įprasta, bet taip gali nutikti ir verta būti tam pasiruošus. Turime pridėti tik šiek tiek daugiau kodo. 3) Tikrai gudrus Žinoma, vienas dalykas yra juos persiųsti į 4chan ar kitą juodąją interneto skylę, bet galime būti kūrybiškesni. Pirmas dalykas, kurį galime padaryti, yra persiųsti juos į, kur ši nauja nuoroda nukreipia į seną ir šiukšlinę jūsų svetainės versiją.
Post Reply