Tai dar vienas, kuris po kurio laiko atsisakė

Reliable resource for comparing and exploring mobile phones.
Post Reply
zihadhasan010

Tai dar vienas, kuris po kurio laiko atsisakė

Post by zihadhasan010 »

man skambinti. Prieš GoTo buvo... Nesu tikras, nes dabar neprisimenu jų vardo. Pirmaisiais metais daug laiko praleidau tyrinėdamas raktinius žodžius, remdamasis GoTo.com raktinių žodžių srauto statistika. Prisimenu savo pirmąją įžangą į GoTo, kai man buvo pasakyta jų trumpa istorija. Taip pat per šį pokalbį prisimenu, kad girdėjau apie PPC GoTo pirmtaką. Ne didelis, bet vis dėlto pirmtakas. Nelabai prisimenu apie šią svetainę/variklį/platformą, todėl jei turite papildomų žinių baitų, nedvejodami pasidalinkite jais.

Tik tikrai prisimenu, kad jie truko neilgai. Jie Pirkite telefonų sąrašą nebuvo labai gerai suvokiami, nes imdavo mokestį už tai, kas, žmonių manymu, turėtų būti nemokama, o tuo metu internetas buvo nemokamas ir niekas neturėjo jo uždėti ar mokėti už tai! Tada viskas buvo daug kitaip. DOT COM dar nebuvo burbuliuotas ar sprogo, reklamjuostės buvo pagrindinis būdas mokėti už paieškos srautą, ir esu tikras, kad dauguma žmonių vis dar manė, kad pasaulinis žiniatinklis yra neryškus ir gali būti pasiekiamas tik telefono linija.

O MSN galiausiai sukūrė savo PPC platformą, pavadintą adCenter . Partnerių programos Pirmoji filialų programa, kuri internete sukėlė tikrą triukšmą, buvo Amazon.com asocijuotoji programa . Jie turėjo produktą, kuris atitiktų beveik kiekvieną svetainę. Jei būtumėte šunų augintojas, galėtumėte pateikti nuorodas į „Amazon“ puslapius apie knygas apie šunų dresūrą, veisimą ar bet ką kitą, apie ką galvojate. Prisimenu, kaip „Tonight Show“ laidoje mačiau „Amazon“ įkūrėją Jeffą Bezosą , kai jis paaiškino, kaip iš pradžių klūpėdamas ant grindų supakavo knygas siuntimui.
Post Reply