faqen e internetit

Reliable resource for comparing and exploring mobile phones.
Post Reply
rochon.a11.19

faqen e internetit

Post by rochon.a11.19 »

Le të shohim më poshtë cilat të dhëna duhet të merren parasysh për analizën e rrjeteve sociale.

Metrika e performancës
Këto përfshijnë:

ndërveprimet e përgjithshme dhe për çdo postim individual , në mënyrë që të përcaktohet se cilat përmbajtje angazhojnë në mënyrë adekuate audiencën e synuar,
Shkalla e klikimeve të lidhjes për të parë nëse media sociale po drejton me sukses trafikun në.
Analiza e audiencës
Është e rëndësishme të kuptoni dhe të përcaktoni qartë të dhënat e telegramit audiencën tuaj të synuar, pasi është elementi më i rëndësishëm i një strategjie të mediave sociale.

Falë njohurive nga platformat kryesore sociale, do të jeni në gjendje të kuptoni më mirë demografinë , interesat dhe sjelljet e audiencës tuaj të synuar.

Njohja e të dhënave për audiencën tuaj do t'ju lejojë të krijoni përmbajtje më të synuar, me kosto më të ulëta reklamimi.

Metrikat e fushatës
Bërja e analizave të rrjeteve sociale do të thotë gjithashtu të kontrolloni ecurinë e fushatave tuaja reklamuese .

Nëse synimi dhe përmbajtja janë të pasakta, kostot do të jenë të tepruara. Në varësi të objektivit të reklamës që zgjidhni, është e rëndësishme të monitoroni shpenzimet tuaja për reklamat .
Post Reply