Praktikat më të mira për lidhjet e pasme

Reliable resource for comparing and exploring mobile phones.
Post Reply
tanjimajha12

Praktikat më të mira për lidhjet e pasme

Post by tanjimajha12 »

1. Lejoni të tjerët të kreditojnë punën tuaj
Nga dizajnerët e uebit tek shkrimtarët e kopjimit e deri te sipërmarrësit, njerëzit gjithmonë kërkojnë të krijojnë portofol për të shfaqur punën e tyre më të mirë dhe më të Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024 fundit. Shpesh, këto portofol do të kenë një lloj lidhjeje në faqen tuaj për shikuesit që të rishikojnë punën e një ofruesi të shërbimit.

Jo vetëm që lejimi i lidhjeve të pasme nga portofolet ndihmon në përmirësimin e biznesit të personit që ju ndihmoi ta përmirësoni biznesin tuaj, por ju ndihmon të dukeni më lart në renditjen e kërkimit në Google .

2. Zhvilloni përmbajtje të ndashme
Përmbajtja e ndashme është pikërisht ajo – e ndashme; duke ju ofruar mundësinë për të përhapur ekspertizën tuaj në të gjithë internetin dhe mundësinë që faqja juaj e internetit të lidhet me faqe dhe platforma të shumta ueb. Pavarësisht nëse vendosni të krijoni një postim në blog të mirë-hulumtuar, një eBook veprues ose infografikë të vlefshëm, çdo përmbajtje e përbashkët mund të shpërndahet me një thirrje për veprim (CTA) duke u kërkuar shikuesve të përmbajtjes që të shpërndajnë përmbajtjen siç e shohin të arsyeshme.

Pinterest është një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të gjeneruar backlinks. Sigurohuni që të gjitha postimet tuaja në blog, studimet e rasteve, infografikët dhe përmbajtja e ndashme me vlerë të lartë të jenë të lidhura me bordin tuaj Pinterest. Nëse një individ e sheh punën dhe njohuritë tuaja të vlefshme, ekziston mundësia që ata të krijojnë një lidhje prapa kur postojnë përmbajtjen në një postim në blog ose në një nga faqet e tyre të internetit.

Shtrirja fillestare mund të bëhet përmes mediave sociale, duke përdorur hashtags dhe metoda të tjera të shpërndarjes së synuar për të arritur tek njerëzit brenda fushës suaj.

3. Backlink nga faqja juaj e internetit
Si një formë tjetër e përmbajtjes së ndashme, krijoni postime të hulumtuara mirë që lidhen me përmbajtje të tjera të vlefshme që përshtaten në një vend specifik. Për shembull, krijimi i postimeve të numërimit mbrapsht për mjetet tuaja të preferuara CRM ose blogjet e udhëtimit ju lejon të lidheni me përmbajtjen e njohur të uebit dhe krijon mundësinë që ai sajt i respektuar të ndajë postimin tuaj dhe të lidhet përsëri me faqen tuaj të internetit.

Gjithçka ka të bëjë me vendosjen tuaj më të mirë përpara kur punoni për të gjeneruar lidhje të pasme, kështu që pse të mos u jepni një thirrje produkteve, shërbimeve ose krijuesve të përmbajtjes që ndihmojnë në përmirësimin e jetës tuaj të përditshme?

Për më tepër, ju mund të zgjidhni të bëni një përmbledhje të thjeshtë të përmbajtjes për të përpiluar këshilla dhe truket e dobishme për një temë ose koncept të caktuar. Nëse është kështu, mund të gjeni përmbajtje në kohë duke përdorur Feedly . Feedly ju ndihmon të renditni përmbajtjen e disponueshme për të gjetur artikuj dhe postime në blog që kanë të bëjnë me një temë ose vend specifik. Provoni të krijoni një përmbledhje të përmbajtjes një herë në javë për t'i mbajtur lexuesit tuaj të përditësuar mbi temat me interes dhe sigurohuni që të lidheni me të gjitha faqet e përmendura të internetit.
Post Reply